ivantanpaettsyskon.blogg.se

Att vår resa till barn inte skulle bli enkel har jag alltid känt på mig på något vis. Men att tålamodet, sorg och rädslor skulle testas så här mycket... det hade jag ingen aning om..

2 månader

Allmänt, I väntan på ett syskon, Kejsarsnitt Permalink74
Hej bloggen!

Äntligen lite andrum och jag kan titta in här. Kunde inte ana att det skulle gå så i ett med två barn ;) å att jag sedan haft mjölkstockning å 40 graders feber på det, dottern hemma fr förskolan i 3 veckor, en sambo som jobbat väldigt mkt å en son som bara sover 2 h i stöten har gjort att min energinivå varit nere i fotsulorna. ;)

Men idag har förskolan öppnat igen och lillebror har sovit 3h själv i vaggan på dagen!! Så jag har fått lite andrum å fyllt på mina egna energier lite. Vilken skillnad så lite kan göra. Jag känner mig mer som mig själv. 

Jag märker hur spänd och stressad jag varit sen han kom nästan. Knappt djupandats en enda gång..
Men nu är han två månader å vi börjar få lite rutiner å har lätt känna varann.. vid tre månader har jag för mig så blir allt ännu lite lättare ;) och jag känner inte samma ångest för nätterna längre. Har mer accepterat att det är så här nu. Vet att jag kvicknar till lite under dagen som kommer ändå ;)

Nu är det nytt år och nya tag. Jag vill börja kunna njuta av den här lilla bebisen som vi kämpat så för. För han e så himla go! Hans leenden gör så att jag smälter tusen gånger om.

Snittet känns fortf då och då. Främst när jag ligger på vänster sida. Kanske för att jag gör det så sällan nu för tiden. Har sovit på höger sida mot lillebrors säng sen han kom. För på vänster sida ligger storasyster å hennes kickande fötter om nätterna vill man inte ha i en nysnittad mage 😁😋. Plus att lillebror somnar bäst om han får hålla handen. ❤️

Nä nu e de dags för lite sömn. Som vanligt ligger jag "lejonhonan" å vakar över resten av familjen tills dom somnat in ;)

Natti natti!



Till top