ivantanpaettsyskon.blogg.se

Att vår resa till barn inte skulle bli enkel har jag alltid känt på mig på något vis. Men att tålamodet, sorg och rädslor skulle testas så här mycket... det hade jag ingen aning om..

Vecka 35! Jag kan andas igen!

Åh va ja önska att det gick att lägga upp videos här i bloggen. Han kör riktiga aerobicpass där inne nu som jag fångat på film. Ha ha

Igår så vaknade jag med så sjuuuukt ont där bak i revbenen. Jag kunde knappt andas och fick lite panik faktiskt. Å tänkte, nu måste jag få hjälp med det här. Fick en akuttid hos en sjukgymnast som tur väl var! som hittade 5 låsningar bak i bröstryggen. Eh... Inte så Konstigt att jag haft ont ?!  Skitläskigt när hon knäckte upp dom och jag höll mina tummar för att det skulle kännas bättre nu i morse. Å YES!! Inget ont!! Så himla lycklig!! Att det gick att fixa så lätt å så har jag väntat så länge? Ha ha

Jag fick även en plats på hennes kurs i medicinsk yoga på måndags fm. Jag sa att jag önskade att bara mentalt få komma ner i varv å få förbereda mig på vad som komma skall. Att jag inte hittat nån bra gravidyoga här osv. 
Så himla lycklig! Längtar tills måndag. Å jag ska så klart bara göra det som känns bra och hon har mkt kunskap om gravida å ska guida mig med lite. 

Så igår va en bra dag. Idag har jag näthandlat lite till ;) Pom poms till sköthörnan, blev helt kär i dessa ;)

å så har jag ramat in några posters jag beställt hem. Både till sköthörnan å till oss här i huset. 

Boa boa boa
Nu längtar jag så jag sprängs! Har börjat läsa boken "föda utan rädsla" med och den är verkligen superbra! Längtar tills kursen. 

I morgon är det bm och då ska vi gå igenom journalen som auroramottagningen skrivit å se att allt känns bra med den. 

Å i morgon är jag i v34+1 som jag var när vår dotter föddes. Så mer gravid än så här har jag aldrig varit.. Ska bli spännande å känna hur de här sista veckorna blir å känns ;)





Till top