ivantanpaettsyskon.blogg.se

Att vår resa till barn inte skulle bli enkel har jag alltid känt på mig på något vis. Men att tålamodet, sorg och rädslor skulle testas så här mycket... det hade jag ingen aning om..

Vecka 27! 26+0 Trött, tröttare, tröttast

Allmänt, Graviditeten, I väntan på ett syskon, IVF, vecka 27 Permalink2
Wihoo! Ny vecka igen. 
Å något har hänt senaste dagarna. Jag har börjat må lite urkigt på kvällarna igen. Trött, lite grinig, orkar inte med så mkt ljud och igår grät jag en skvätt när jag bredde kvällsmackan me LEVERPASTEJ ( allt för järnvärdets skull 😉). 
Min sambo sa... "Känns det bättre om du gråter lite? ".. Å så klappade han mig på ryggen. Å då grät ja ännu mer å hulkade "ja aaa". 
"Tårarna trillar ju ner i pastejen" sa han å skrattade. 

Ja a ... Mkt känslor att förstå med en gravid kvinna i huset ;)

Å idag har jag varit supertrött. Skulle vika lite tvätt men ligger nu här å surfar å bloggar i stället för att göra det ;)

Har även sovit middag me dottern. Ändå lika trött. Så det är någon ny fas tror ja som kommer nu. Har känt mig ganska "normal" senaste tiden så jag har glömt bort den här tröttheten ;)

Efter jag ramlade vid hästen i måndags så fick jag jätteont i höften/bäckenet på kvällen å natten. Blev rädd och lite panikig å sov dåligt den natten. Hade även ont i går. Men idag känns det bättre som tur väl e. 

Vi va hela familjen hos bm i morse. Hon kollade järn å socker me stick i fingret. Det såg bra ut. Det e bara reserven som e låg. Så jag får inte möjligheten att få järn intravenöst som jag bad om ;) ha ha. 
Men jag kunde testa med bättre kost å att köpa ferroneol igen från hänsokosten som jag testat tidigare. Så nu e de inköpt. 
Jag skulle även väga mig idag.... Ehhh jag fick faktiskt nästan en liten gråt i halsen. Trodde inte ja skulle reagera så. Men nu i vecka 27 har ja gått upp lika mkt som ja gjorde på hela graviditeten förra gånger. I i för sig bara till v 34+1. 
11 kg!!!!!!!!!!

Det är bra jobbat sa bm ;)

Shit

Men ja ja... Så får de va å bara han e frisk å jag mår bra :)

Mätte även sf måtten för första gången å det låg på 24cm. Helt normalt. Och hjärtat slog fint. 

Har även tvättat upp massa gravidkläder å amningstoppar som jag fått från vänner. Vi har lite kläder som "går runt" mellan oss ;) Kul me nytt i garderoben for free ;) 

Å så har vi hämtat hem vaggan ❤️


Boar boar å jag älskar det!!

Nu e de middag. Å detta är förrätten innan en grillad biff 
Pastöriserad Chevre å honung på bröd i ugnen. Har jag sagt att jag älskar min sambo ;) 

Lillebror har tydligen öppnat ögonen ;) ser nästan lite läskig ut ;)


Till top